Juurikas. Viimane veerg

Mart Juur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juurikas.
Juurikas. Foto: Allan Hmelnitski ja Mart Juur

Mart Juur võtab põneva läinud nädala kokku.

Sadama nõukogu päästeti viimasel hetkel

Murelike naabrite poolt kohalekutsutud sotsiaaltöötajatele avanes Tallinna Sadama administratiivhoones südantlõhestav vaatepilt: juhtkonna ruumidest avastati sadama nõukogu liikmed, kes virelesid ebanormaalselt väikse töötasu peal.

Nõukogu esimees Aare Tark sai 1500 eurot kuus, nõukogu liikmed Urmas Kaarlep, Ahti Kuningas, Raigo Uukkivi, Üllar Jaaksoo ja Maarika Liivamägi pidid leppima 750 euroga kuus. Nõukogu liikmed olid rähmaste silmade ja  tokerdunud väljanägemisega, ilmselgelt oli neid riigile kuuluvas äriühingus pikemat aega näljas ja puuduses peetud.

Majandusministri operatiivne sekkumine hoidis ära halvima. Nõukogu esimehe tasu tõsteti viivitamatult 2000 euroni kuus, nõukogu liikmed hakkavad saama 1000 eurot kuus. 

Kadri Simson kinnitab, et esialgu jäävad nõukogu liikmed raamatupidajate ööpäevaringse jälgimise alla, vajadusel on ministeerium valmis päästetuid turgutama operatiivsete ülekannetega internetipanga kaudu.

Põnev!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles