Eesti Meedia viib teemaveebid Postimehe toimetuse alt välja (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees
Postimees Foto: Postimees

AS Eesti Meedia on otsustanud eraldada Postimehe uudismeedia ja teemaveebide juhtimise, et senisest veelgi selgemalt eristada uudisajakirjandust ajaviite- ja meelelahutusajakirjandusest.

Eesti Meedia uudismeedia juhi ja Postimehe vastutava väljaandja Merili Nikkolo sõnul on see samm vajalik uudismeedia toimetuse täieliku sõltumatuse rõhutamiseks. «Tahame Postimehes tegeleda selgelt ainult klassikalise sõltumatu uudisajakirjandusega, mis kajastab objektiivselt nii Eestis kui ka mujal maailmas toimuvat. Fookus on uurival ajakirjandusel, mis ei rahuldu kunagi pinnavirvenduse kirjeldamisega, vaid tegeleb teemadega sügavuti,» selgitas Nikkolo.

Samal ajal kinnitas Eesti Meedia meediadivisjoni direktor Nele Laev, et ajaviite- ja meelelahutusajakirjandusel on ka edaspidi Eesti Meedias väga oluline roll. «Teemaveebide ja meelelahutustoimetused saavad samuti uudismeediast eraldi seistes tegutseda veidi vabamalt ja loomingulisemalt, mis annab võimaluse pakkuda veelgi mitmekesisemat sisu,» lisas Laev.

Eesti Meedia on Baltikumi suurim meediakontsern, mille tegevus hõlmab trüki- ja internetimeedia sisutootmist, televisiooni ja raadio tootmist, kuulutusteportaale ja trükiteenuse pakkumist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles