Vaata, mitu kätekõverdust teeb Ott Kiivikas ülikonnas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kulturist ja sportlane Ott Kiivikas nomineeriti tänavu Aasta Sportliku Meelelahutaja kategoorias. Võidu viis endaga kaunis Saskia Alusalu, kuid mehel oli selle üle vaid hea meel. Elu24ga tehtud videos tõestab Ott, on ka tiitlita parim sportlik meelelahutaja!

Aasta Sportliku Meelelahutaja tiitlile nomineeritud Ott Kiivikas, kuid Saski Alusalule alla jäänud ei olnud enda kandidatuurist pikka aega üldse teadlikki. «Sellisele püssile nagu Saskia kaotada..arvan, et see on ühe gentelmani kohustus. Ausalt öeldes on mul lihtsalt tore meel tema üle.»

Lisaks arvab Ott, et Sportliku Meelelahutaja kategooria on väga tervitatav nähtus, sest kui vaataja suudetakse vaatama naelutada või omal moel nende meelt lahutada, siis on vastav tunnustus väga tore. Meelelahutus ei ole ju ainult huumor. 

Video lõpus tõestab mees, et hoolimata tänavusest niiölda kaotusest, on ta siiski suurepärane meelelahutaja ja sportlane. Vaata videost, mitu ühe käega kätekõverdust mees ülikonnas teha suudab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles