Värske superstaar Uudo Sepp: kuulsus ja menu ei saa mind kuidagi ära rikkuda

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seitsmendaks Eesti Superstaariks pärjati täna 21aastane laulja Uudo Sepp. Noormees ei suuda veel isegi oma õnne uskuda. Elu24le lubas Uudo, et kuulsus temale küll kunagi pähe ei hakka. 

Elu24 provotseerivale küsimusele, kas kuulsus noormest ära ei riku, vastas Uudo omakorda küsimusega: «Kuidas see saaksi mind rikkuda?» Ja me olime relvitud sellise siira vastuse ees. «Elu on mulle õpetanud, et tuleb olla tänulik kõige eest, mida sulle antakse,» reedab noormees ka ühe oma põhimõtte.

Oma kodusaarele Saaremaale ei kipu Uudo Sepp aga niipea tagasi, vaid alustab hoopis vaikselt oma muusikukarjääri. Albumist on veel vara rääkida, aga mõni uus pala on noormehel juba praegu soolas. «Improviseerides tuleb niivõrd ägedat materjali,» lausub Uudo Sepp kelmikalt. 

Tänases finaalis plaanis Uudo esmalt laulda hoopis eestikeeselt laulu. Vaata videost, mille järgi valis Uudo Sepp lõpuks välja need saatuslikud laulud: King of Leoni «Sex on fire» ja Tom Petty hiti «Free falling», mida terve saalitäis rahvast ka peale finaali lõppu koduteel ümises. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles