Ühendriikides peeti kinni maratonivõistluse lähedal tulistanud naine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskohale saadeti suured politseijõud.
Sündmuskohale saadeti suured politseijõud. Foto: K.C. Alfred / San Diego Union-Tribune/TNS/Sipa USA

San Diegos võeti pühapäeval kinni naine, kes tulistas kesklinnas korraldatud maratonijooksu lähedal, teatas USA politsei.

Telekanalite CBS ja NBC andmetel tulistas naine parkimismajas. Üks politseinik sai vigastada segase õnnetusjuhtumi läbi, kui tulistas endale ilmselt kogemata jalga. Keegi teine kannatada ei saanud.

"Kogukonnale enam ohtu pole. Sündmuspaik on turvaline. Maraton jätkub kavakohaselt," kirjutas San Diego politseiamet oma Twitteri kontol.

Tunnistajate kinnitusel kõlas neli või viis lasku. Sündmuskohale saadeti suured politseijõud ja mitmed ümberkaudsed tänavad suleti ajutiselt lühikeseks ajaks.

Viimastel andmetel oli parkimismaja ülemisel korrusel tulistanud naine peitnud ennast politseinike saabudes ühe sõiduki alla ja sihtis ennast püstoliga.

"Tegemist oli tulistajaga, kel oli politseinikega vastasseis ja sel polnud mingit seost tänase spordivõistlusega," kirjutati maratoni korraldajate teadaandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles