Slovakkias võttis lihahaamriga pangaröövel pantvangi ja nõudis politseilt pitsat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihahaamer.
Lihahaamer. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ida-Slovakkias sisenes panka lihahaamri ja noaga varustatud mees, kes võttis pantvangi pangatöötaja ning nõudis seejärel, et politsei telliks talle pitsa.

32-aastane veokijuht Miroslav V. kasutas kohaliku meedia andmeil köögitööriista VUB panga naistöötaja ähvardamiseks Krompachy linnas reedel, võttes seejärel ta kinni ning esitades oma nõudmiste nimekirja.

Kui politsei saabus sündmuskohale, nõudis Miroslav V. põgenemiseks helikopterit. Kui politsei keeldus tema soovi täitmast, nõudis ta autot, misjärel andis ta läbirääkijale ka korralduse tellida pitsa. Viimase soovi politsei täitis ning toidupoolis toimetati sündmuskohale.

Olukorra lahendamiseks sisenes politsei tormijooksuga panka ja vabastas pantvangi. Pangatöötaja pääses vigastusteta. Ründaja peeti kinni.

«Tegu on erakordse juhtumiga, kunagi varem pole meil olnud pangaröövikatset, kus oleks kasutatud lihahaamrit,» lausus kohaliku politsei juht Juraj Lesko piirkondlikule päevalehele Korzár.

Esmaspäeval otsustas kohtunik Miroslav V. vahistada. Kui ta pangaröövikatses süüdi mõistetakse, võib teda oodata kuni 12-aastane vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles