Kärdla politsei saab endale ainsana Eestis naisjuhi (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Kärdla politseijaoskonna uueks juhiks valiti avalikul konkursil Moonika Raudsepp, kes on praegu Eesti ainus, kuigi mitte esimene naine selles ametis, kirjutab Hiiu Leht.

Konkursikomisjon valis Moonika Raudsepa vestlusvooru pääsenud kolme kandidaadi seast. «Konkursil osales mitu tugevat kandidaati,» tunnistas Lääne prefekt Kaido Kõplas. «Moonika paistab silma aktiivsusega, samuti on ta aastaid töötanud Hiiumaal patrullitalituses ja tunneb kohalikke olusid ja inimesi väga hästi. Samuti oskab ja julgeb ta teha konstruktiivset kriitikat,» loetles Kõplas konkursivõitja plusse.

Ka Raudsepp ise ütles Hiiu Lehele, et pärast vestlusvooru arvas ta, et veel ei ole tema kord, seepärast tuli otsus pisut üllatusena. «Arvan, et tunnen nii Hiiumaad kui ka Kärdla politseijaoskonda niivõrd hästi, et mul on olemas nägemus, millised me peame olema ja kuhu suunas arenema – see andiski julgust kandideerida,» ütles Raudsepp, kes Kärdla politseijaoskonnas töötanud 15 aastat.

Esimese ülesandena, millega ta sügisel lapsepuhkuselt tööle naastes tegeleda kavatseb, on juhtimispõhimõtted. «Kindlasti kavatsen üle vaadata, kuidas on tööle hakanud eelmise aasta esimesest juulist kasutusele võetud muudatus, kui mindi üle grupipõhisele juhtimisele ja otsustada siis, kas muuta midagi või pigem mitte,» selgitas Raudsepp.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles