Valitsus asendab RMK ekspertidest nõukogu liikmed poliitikutega (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigimets, metskond, mets, RMK silt, Võru metskond




Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Riigimets, metskond, mets, RMK silt, Võru metskond Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valitsus plaanib kutsuda Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogust tagasi sinna ekspertidena nimetatud kolm inimest ja asendada nad poliitikutega.

Keskkonnaminister on otsustanud kutsuda nõukogust tagasi sinna asjatundjatena nimetatud endise keskkonnaministeeriumi metsaosakonna juhataja Riina Martverki, keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonna juhataja Taimo Aasma ja erakonda Isamaa kuuluva riigikogu majanduskomisjoni liikme Tarmo Kruusimäe.

Nende asemele on valitsusel kavas nimetada RMK nõukogusse Keskerakonna Saaremaa osakonna juhi Mihkel Undresti, endise Keskerakonna Narva piirkonna juhi Andrus Tamme ja Isamaa Põlvamaa piirkonna juhatuse liike Arne Tilki.

Ülejäänud nõukogu liikmed jäävad muutmata samaks. Peale muudatuse valitsuse poolt kinnitamist hakkavad lisaks uutele liikmetele RMK nõukogusse kuuluma keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv, sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Jaanus Marrandi, isamaalasest riigikogu liige Andres Metsoja, endine rahvaliidu juht ja sotsiaaldemokraat Karel Rüütli, rahandusministeeriumi kantsler Veiko Tali ja keskkonnaministeeriumi finantsjuht Rain Vipper.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles