Fotod: vandaalid raiusid ja süütasid kaitsealal puid (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vandaalid on Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal ning Kalda tänava äärses rabametsas puid raiunud ning püüdnud kasvavaid puid ka põlema süüdata

Nõmme linnaosavalitsus meenutab kõigile, et päästeameti teatel on tuleohu indeks kõikjal üle Eesti tõusnud. Suur tuleoht on ka Nõmme, aga teiste Tallinna linnaosade metsaparkides ja metsades.

«Nõmmel on metsatulekahjudega  reaalseid kogemusi, kui 2002. aastal põles ligi sada hektarit Pääsküla raba ning tulekahju jõudis üsna Hiiu elamurajooni lähistele. Kahjuks võib näha nii Pääsküla ja Harku rabametsas kui Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal vastutustundetu tuletegemise jälgi. Nädalavahetusel andis üks inimene meile teada Nõmme keskuse silla lähedal olnud lõkkeasemest ning selle kõrval kasvavatest söestunud mändidest. Õnneks sel korral suuremat põlengut ei järgnenud,» lausus linnaosavanem.

Selle nädala alguses avastasid linnaosavalitsuse töötajad haljastuse kontrolli käigus, et ka Kalda tänava äärses Harku rabametsas on tiigi juures asuvate grilliplatside kõrval maha raiutud mitu puud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles