Andres Metsoja: Tehniline äpardus, mitte vaikiv ajastu

Andres Metsoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu esimees Andres Metsoja soovib volikogu tegevust tehniliselt uuendada ega pelga võimalikke apse.
Pärnu linnavolikogu esimees Andres Metsoja soovib volikogu tegevust tehniliselt uuendada ega pelga võimalikke apse. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu isamaalasest esimees Andres Metsoja pole nõus reformierakondlase etteheidetega vaikivast ajastust ja korralagedusest omavalitsuses.

Pärnu linnavolikogu ­reformierakondlasest liige ja fraktsiooni esimees Jüri Lebedev avaldas Pärnu Postimehes pahameelt, et eelmine volikogu istung toimus Audru osavallas kohalikus ettevõttes ja otseülekannet ega videosalvestist pole seni olnud võimalik näha. Nendest mõnest faktist on Lebedev teinud kaugele ulatuvad järeldused, nagu oleks Pärnus alanud vaikiv ajastu. Üldse valitsevat linnavalitsuses lõputu korralagedus.

Tunnistan, et tehniline äpardus videosalvestuse tootmisel tõesti tekkis. Palun vabandust kõigilt, kes seda salvestust pikisilmi ootavad, ja kinnitan, et kui meie koostööpartner oma töö lõpuks valmis saab, on salvestus igaühele kättesaadav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles