Prantsusmaa staar sai enne MMi treeningul vigastada

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe Foto: Ramil Sitdikov / Sputnik

Prantsusmaa koondist lahutab esimesest kohtumisest MMil vaid neli päeva, kuid halbu uudiseid tuleb aina juurde. Kui laupäeval sai sõprusmängus USA'ga karmi peavigastuse Olivier Giroud, siis täna pidi treeningu pooleli jätma teinegi ründaja Kylian Mbappe.

Esmaspäeval Venemaale saabunud Prantsusmaa koondis valmistus kohtumiseks Austraaliaga, kui ootamatult sai treeningul vigastada koondise tähtis lüli Kylian Mbappe.

Eurospordi ajakirjanik Martin Mosnier väitis, et Mbappe oli sunnitud treeningu pooleli jätma ning lahkus treeningult peale seda, kui ta oli oma vasakut hüppeliigest vigastanud. Hetkel ei ole teada, kui tõsine prantslase vigastus on, aga kindlasti ei tähenda selline asi enne tähtsaid kohtumisi head.

19-aastane Mbappe jaoks on see tema esimene suurturniir Prantsusmaa koondise ridades. Mbappe omab meeskonnas ülimalt tähtsat rolli, kuna tema alustas kõiki MMi eelseid sõpruskohtumisi põhikooseisust ning lõi ka viimases mängus USA vastu värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles