Kreditex Ühisraha: kolm soovitust, et saada edukaks investoriks

Jekaterina Rozenštrauch
, Ühisraha OÜ tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jekaterina Rozenštrauch, Tegevjuht Ühisraha OÜ

Ühisrahastusplatvormil esmakordselt investori kingadesse astudes, võib peast läbi käia miljon mõtet: kuhu ja kui palju investeerida, kuidas end riskide eest kaitsta,  kas on vaja üksikasjadesse süveneda jne. Selleks, et esmainvestorid tunneksid end meie platvormil kui kala vees, soovitame mõelda pisut raamidest välja. 

Ole alati uudishimulik!

Kreditex Ühisraha portaalis on võimalik üksikasjalikult tutvuda erinevate investeerimispakkumistega. Näiteks kuvab platvorm infot selle kohta mitu päeva on teatud pakkumisse veel võimalik investeerida. Sisestades konkreetse investeeringu kõrvale summa, on koheselt näha prognoositav tulu, intressisuurus jms.

Ühtlasi tasub tähelepanu pöörata ka sellele, milline reiting on erinevatel investeerimisvõimalustel. A tähega on tähistatud väiksema riskivõimalusega pakkumised ning C tähisega need, mille puhul on suurem riski- ja tootlusvõimalus.

Ole julgem ja riskialtim!

Kuigi portaalis on välja toodud riskantsemad ja vähem riskantsemad investeeringud, siis ei tasu alati panustada ainult parema reitinguga pakkumistesse. Halvem reiting tähendab suuremat tootlust investorile. Kuigi sellega kaasneb ka väike riskielement, ei ole tegemist faktoriga, mis peaks eemale peletama.

Nimelt on investoritel alati olemas päästerõngas portaali näol, kes võimaldab  80% ulatuses tagasiostugarantiid. Teisisõnu, saab investor mistahes olukorras  tagasi vähemalt 80% investeeringu jäägist.

Ole kannatlik ja ära piira end vaid ühe valikuga!

Edukas investor püüdleb stabiilse, hea tootlusega portfelli poole, mis omakorda eeldab riskide maandamist.  Selleks, et võimalikke riske hajutada, tasub oma portfellis hoida alati pigem rohkem, kui vähem investeeringuid.

Stabiilsesse portfelli kuulub 200-300 erinevat investeeringut, seega ei tasu esimesi tagasiteenimisi koheselt välja võtta vaid suunata need edasi portfelli kasvatamiseks. Seda kõike selleks, et suureneks tootlikkus ja sinu kui investori edulugu.

Investori eelised

  • Investeerimine kuni 2000€ kuus on võimalik kodust lahkumata.
  • Teenida investeerimiselt kuni 15% aastas.
  • Tagasiostugarantii 80%.
  • Teenida tulu igakuiselt.
  • Pole vaja eriharidust ega eelnevat finantskogemust.
  • Probleemide tekkimisel võtab Kreditex Ühisraha aga enda peale nende lahendamise.
  • Investeerimist saab alustada alates 10€
  • Eraisikud ei pea tulumaksu ise deklareerima – portaal teeb seda investori eest.
  • Investor võib kasutada automaatpakkuja teenust.

Kreditex Ühisraha meeskond on alati vajadusel abiks. Võta meiega ühendust, kui soovid saada lisainfot Kreditex Ühisraha portaali kaudu investeerimise kohta. 

Klienditugi

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige meie spetsialistidega.

Copy
Tagasi üles