Krimmi poolsaar sai elektri tagasi (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriliinid Krimmis.
Elektriliinid Krimmis. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Venemaa poolt okupeeritud Krimmi territooriumil kadus täna pärastlõunal mitmeks tunniks elektriühendus. Mõni tund hiljem suudeti ühendus taastada.

Täna pärastlõunal kadus elekter ja osaliselt ka mobiililevi Simferopolis. Kohalike elanike sõnul polnud elektrit Simferopoli erinevates linnaosades, muu hulgas ka kesklinnas ja mitmes magalarajoonis. Sotsiaalmeedias teatati, et elektrit polnud terves Simferopoli piirkonnas ega ka Sevastopolis.

Väljaande Meduza.io andmetel jäi elektrita terve Krimmi poolsaar. Elektrifirma Kubanenergo teatel oli tegu tehnilistel põhjustel toimunud katkestusega ja selle tagajärjel jäi kogu poolsaar elektrita. 

Riiklik elektrivõrguettevõte Rosseti teatas, et nüüdseks on suudetud elektrisilla kaudu ühendus taastada. Ametnike sõnul põhjustas elektrikatkestuse voolukõikumine Tamani jaamas, mis kutsus esile automaatse katkestuse. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles