Uudo Sepp uuest põnevast proovikivist: see on nii äge, olen õnnelik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viie teise Eesti staariga ühiselt surfikatsumuse vastu võtnud värske superstaar Uudo Sepp avaldab, et on surfamisest unistanud juba pikemat aega. Kuus nädalat kestvate treeningute jooksul loodab mees kaotada kaalu ning saada selgeks purjelaual sõidu. 

Värske superstaar Uudo Sepp räägib Elu24-le antud videointervjuus, et pakkumisi ja enda proovilepanekuid tuleb talle pidevalt. «Täna hommikul ärkasin «Terevisiooni» pärast lausa kell 5 hommikul ja see on minu jaoks liiga vara,» räägib Uudo. 

Samas tunnistab ta, et on pakkumisi, mis teda ergutavad. «Näiteks surfiväljakutse: see on nii äge uus võimalus. Seda enam, et olen surfamise peale varem mõelnud. Võimalus teeb mind väga õnnelikuks,» avaldab noormees rahuolu sülle kukkunud võimaluse üle. 

Proovilepanek lõpeb surfilaagris toimuva võistlusega. «See on rohkem enesekasvatamise mäng – palju leian aega trenniks ja kui kiiresti arenen,» arutleb Uudo, kes konkurentsi ei pelga ning leiab tiheda trennigraafiku kõrvalt endiselt aega ka muusikat teha. 

Treeningutega loodab noormees kaalu kaotada. «Vormis tuleb end hoida, kõhu võiks ära kaotada,» avaldab superstaar, et unistab sixpack’ist

Borjomi Surf Challenge sai avapaugu Pirital, kus Arop, Uudo Sepp, Ingrid Margus, Kertu Jukkum, Sandra Ashilevi ja Raimond Kaljulaid võtsid vastu väljakutse õppida tippsurfarite käe all surfilaual sõitma. Kuuenädalase treeningprogrammi käigus avatakse osalejate surfamisoskused viisil, nagu seda pole varem tehtud. Parim surfaja selgub pealtvaatajate silme ees surfilaagris toimuval lõppvõistlusel 21. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles