Madli Vilsar kehavormidest: minu töökvaliteeti ei mõjuta see, mitu sentimeetrit mul puusa peal on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi mitmed televaatajad on kritiseerinud Madli Vilsari kehakaalu, ei tea nad, et tütarlaps taastub raskest liiklusõnnetusest. Kaunitar kavatseb jätkata ilmaennustamist ja telekraanil julgelt bikiine edasi kanda.

«Visuaalne vorm on olulisem kui kaalunumbrid,» ütles Madli Reporterile «Oluline on, et tervis korras ja enesetunne oleks hea,» täpsustab piiga, kes sai oma sõnul autoõnnetusest taastumise ajal vähe liikuda. 

Kuigi 187cm pikk ja hetkel 78 kilo kaaluv Maldi Vilsar on normaalkaalus, kipuvad mitmed televaatajad kritiseerima, et ilmaennustajaks võiks olla keegi peenem. Madli soovib aga just innustada ebakindlaid noori ja eeskuju näidata, et elus läbi löömiseks ja teleekraanil säramiseks ei pea sugugi olema piitspeenike.

If someone had told me a while ago that I would have the courage to post a no make-up gym-selfie in a crop top, at my current weight, I would have not believed them! It is difficult, but everything happens for a reason and I am slowly learning to accept and love myself again. How ironic it seems, you need that earthquake in your life to understand that the people who really care, will love you in any shape. They just want you to be healthy and happy. And those who want to bring you down would do that anyway at anytime - just because! Every size is OK, until you feel healthy and happy with a good energy-level and lots of ❤️ to spread on your way ?#positivevibesonly . . . . . #bodypositive #itsthelittlethings #liveunscripted #holdthemoments #liveauthentic #photosinbetween #thehappynow #livethelittlethings #pursuepretty #gymshark #gymsharkleggings #primark #primarkgymwear #myfitnesseesti

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles