Virtsu praamilt vette hüpanud või kukkunud mees leiti surnuna

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tõll.
Parvlaev Tõll. Foto: TONI LÄÄNSALU / PM/SCANPIX BALTICS

Täna kella 12.15 aegu sai merevalvekeskus teate Virtsu–Kuivastu praamilt Tõll vette kukkunud või hüpanud mehest. See juhtus kai läheduses, kui praam hakkas Kuivastu sadamasse jõudma.

24aastane mees, kes hüppas või kukkus praamilt Tõll merre leiti merepõhjast Kuivastu sadamakai läheduses. Surnukeha saadetakse surma põhjuse selgitamiseks ekspertiisi.

Surnukeha tõid Muhu vabatahtliku merepäästeüksuse tuukrid veest välja täna kella 18 paiku.

Mehe kadumine selgus, kui temaga koos olnud tuttav läks Kuivastus praamilt maha ja avastas, et mees ei tulnud praamilt maha. Laeva kaamerate salvestisi kontrollides selgitati välja, et mees ei ole aluselt maha läinud. Sadamakaamera salvestiselt nähtub, et kell 10.39 hüppab või kukub mees praami välistekilt vette.

Kuressaare politseijaoskonna välijuhi Andres Vassari teatel asusid meest pärast teate laekumist otsima Muhu vabatahtlikud merepäästjad ja Kuressaare merepäästepatrull. Piirkonda kontrollis politsei- ja piirivalveameti lennusalga lennuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles