Vurtsu täis asjapulk

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristi Markov

Eile algas Lennukitehases kaks päeva kestev Viljandi esimene käsitööõlle festival. Selle nagu paljude teistegi siin linnas paaril viimasel aastal teoks saanud ideede ja ettevõtmiste taga seisab 30-aastane Villem Varik.

Levib nali, et kui keegi julgeb tema rajatud veinibaaris Mulks Saku Originaali küsida, palutakse tal mitte ropendada. Samas ei sülita baari pidaja ka ise oma nooruspõlves tarvitamisele kuulunud õllemargi pudelisse. 

Kui enamik inimesi enne mõtleb ja alles seejärel teeb või jätab üldse tegemata, siis paar aastat tagasi heade mõtete linnast Tartust Viljandisse kolinud rööprähkleja Villem Varik asub kohe asja kallale. Olgugi et tegevus pole just ülemäära sünteesitud, kõik mingil kummalisel kombel õnnestub. «Mitte «mõeldud, tehtud», vaid «tehtud, mõeldud».» Just sedasi kirjeldas Varikut tema hõimlane Madis Agur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles