Liisi järelmaksukaart sai maksuvõime tagasi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi järelmaksukaart.
Liisi järelmaksukaart. Foto: Ettevõtte koduleht

Versobanki ootamatu sulgemisega töö lõpetanud ligi 11 000 Liisi järelmaksukaarti töötavad tänasest taas, sest uueks maksuteenuste vahendajaks sai AS Wallester.

Liisi järelmaksukaarti pakkuvale Koduliising AS-ile tuli Versobanki sulgemine sama ootamatult kui klientidele, teatas ettevõte. «Uue partneri leidmine makseteenuse käigus hoidmiseks nõudis kahjuks oma aja,» tunnistas Liisi järelmaksukaarti pakkuva AS-i Koduliising juhatuse liige Indrek Julge. Alates 15. juunist töötavad Liisi järelmaksukaardid taas.

 AS-i Koduliising uus partner makseteenuste vahendamisel on AS Wallester. Hetkel on häiritud veel vaid uute kaartide väljastamine, kuid seegi taastub üsna pea. Uute kaartide väljastamise kõrval vahetatakse lähiajal välja ka olemasolevad kaardid, klientidele see kulutusi ega tingimuste muutusi kaasa ei too.

«Arusaadavalt kaob Versobanki logo Liisi järelmaksukaardilt nüüd ära,» selgitas Julge. Ettevõte võtab kaardiomanikega ise ühendust, kuid palub klientidel iseteeninduses üle kontrollida enda kontaktandmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles