Regula visiir vajas pärast vastu kaid sõitmist remonti

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula sõitis Kuivastu sadamas vastu kaid.
Parvlaev Regula sõitis Kuivastu sadamas vastu kaid. Foto: Kaspar Pokk / Kanal 2

TS Laevade parvlaev Regula vajas pärast Kuivastu sadamas reedel juhtunud õnnetust visiiri remonti, mis oli võimalik ära teha kohapeal.

Mandri ja Muhumaa vahelisel Virtsu-Kuivastu liinil liikuv Regula sõitis reedel veidi enne kella 15 Kuivastus sildudes vastu kaid.

Laeva kokkupuutel kaiga deformeerus visiir. Tallinna Sadama pressiesindaja Sirle Arro sõnul tehti Regulale kohapeal tehti vajalikud remonttööd, mille tulemusel taastati visiiri toimimine ning tagati veetihedus.

Enne liinile asumist  käis laevas klassiühingu RINA esindaja, kes vaatas laeva üle ning andis loa laevaga sõita ja reisijaid teenindada. Regula läks uuesti liinile laupäeva õhtul, väljudes kell 20.10 Kuivastu sadamast.

Ohutusjuurdluse Keskus algatas õnnetuse põhjuste välja selgitamiseks uurimise.

Regula alustas Virtsu-Kuivastu liinil sõitmist reedel ja enne vahejuhtumit jõudis laev teha vaid paar reisi.

Regula jääb kava kohaselt Tõllu ja Pireti kõrval kolmanda parvlaevana mandri ja Muhumaa vahel reisivaid inimesi teenindama kogu suveks.

2016. aasta suvel ärimees Vjatšeslav Leedolt nelja miljoni euro eest ostetud Regula läbis hiljuti uuenduskuuri, mis läks maksma 35 000 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles