Tartu linna erikomisjon kutsus minister Janek Mäggi vaibale (4)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihalduse minister Janek Mäggi
Riigihalduse minister Janek Mäggi Foto: Postimehe päevaintervjuu

Tartu linna puidurafineerimistehase eriplaneeringu teemakomisjon kutsus homme õhtul peetavale koosolekule ka riigihalduse ministri Janek Mäggi, et uurida, mis meelsus valitseb tselluloositehase planeeringu teemal vabariigi valitsuses.

Teemakomisjoni esimees Aadu Must selgitas, et minister Mäggi kutsumise põhjuseks on saada tselluloositehase planeeringu küsimuses adekvaatset infot esmasest allikast. «Ma tean küll peaministri seisukohti ses küsimuses, kuid kõik komisjoni liikmed ei ole valitsuse seisukohtadega lõpuni kursis ning homme loodame ministrilt teada saada kõiki planeeringuga seotud nüansse,» selgitas Must.

Ta lisas, et kohalik omavalitsus ja valitsus peavad olema teineteisele partnerid ning kohalikku tasandit puudutavad otsused ei tohiks sündida tagaselja.

Riigihalduse minister Janek Mäggi sõnas, et homme tuleb tal Tartus väga oluline kohtumine ning ta ootab teemakomisjoni istungil samuti avatud arutelu.

«Minu ülesanne oli valitsusele esitada tselluloositehase eriplaneeringuga seotud kõik mõistlikud stsenaariumid, kuid koalitsioonis on kolm parteid,» möönis Mäggi.

Vabariigi valitsus arutab tselluloositehase eriplaneeringu saatust käesoleva nädala neljapäeval toimuval kabinetiistungil.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles