Elva ujula läheb teisele katsele, nüüd otse supelrannas

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval oli Elvas Verevi ääres omajagu rannamõnude nautijaid. Et veemõnudest lugupidavatel inimestel selles rannas veel mõnusam oleks, kavandab Elva vald sinna iga ilmaga avatud ujulat-rannahoonet.
Eile keskpäeval oli Elvas Verevi ääres omajagu rannamõnude nautijaid. Et veemõnudest lugupidavatel inimestel selles rannas veel mõnusam oleks, kavandab Elva vald sinna iga ilmaga avatud ujulat-rannahoonet. Foto: Margus Ansu

Männilinna Verevi järve vesi oli eile keskpäeval 23 kraadi soe ning kohalikud ja kaugemadki suvemõnude nautijad kasutasid seda varmalt ära. Õhtupoolikul kell neli kogunes Elva vallavolikogu istungile, mille üks päevakorrapunkt oli Elva linnas Verevi järve rannaala ligi kuue hektari suuruse ala detailplaneeringu algatamine.

Detailplaneeringu koostamise eesmärk on luua Verevi äärde nüüdisaegne supelrand koos rannahoone-ujulaga ja supelranna teenindamiseks vajalike rajatistega. «Tahame leida investori, kes ehitab Verevi äärde siseujula ning rannahoone koos kohviku, tualettide, vetelpääste ruumide ja uisulaenutusega,» kinnitas Elva vallavanem Toomas Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles