Linnavalitsus kinnitas ametisse Salme Kultuurikeskuse direktori

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salme kultuurikeskus.
Salme kultuurikeskus. Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna linnavalitsuse korraldusega kinnitati Salme Kultuurikeskuse direktori ametikohale Mihkel Kübar.

Mihkel Kübaral on pikaajaline töökogemus erinevate ürituste ja festivalide korraldamise osas. Ta on lõpetanud 2007. aastal Tartu Ülikooli usuteaduskonna ning on läbinud nii eriala- kui ka juhtimiskoolitusi. Mihkel Kübar on osalenud üritusturunduse ettevõtte juhatuse töös ning juhtinud ürituste korraldamise projekte. Mihkel Kübar on töötanud Jõgeva linnapeana ja on Põlvas toimuva Intsikurmu festivali üks korraldajatest. Kübar alustab Salme Kultuurikeskuse direktori ametikohal tööd 13. augustil.

Salme Kultuurikeskus on Põhja-Tallinna Valitsuse hallatav asutus. Põhja-Tallinna Valitsus kuulutas Salme Kultuurikeskuse direktori ametkoha täitmiseks välja avaliku konkursi. Direktori ametikohale kandideerimiseks esitati 15 avaldust. Üheksast vestlusvooru kutsutud kandidaadist osutus komisjoni hinnangul parimaks Mihkel Kübar, kelle poolt hääletas üle poole koosolekul viibinud komisjoniliikmetest. Valiku teinud komisjoni olid kaasatud nii kohaliku kogukonna kui ka Salme kultuurikeskuse ringide esindajad.

Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaidi sõnul seisab uue Salme kultuurikeskuse juhi ees küllalt keeruline väljakutse. «Üheaegselt tuleb valmistuda remondiks ja Linnateatri majja tulekuks, kuid samal ajal tuleb koostada keskusele väga korralik arenguvisioon tulevikuks,» ütles kaljulaid. «Võitis kandidaat, kes oma varasemate kogemuste ja teadmiste poolest oli kõige tugevam.»

Tallinna linnavalitsus vabastas 24. jaanuaril Toomas Loo Tallinna Salme Kultuurikeskuse direktori ametikohalt ning alates 25. jaanuarist täidab asutuse direktori ülesandeid Põhja-Tallinna Valitsuse kultuuri-ja hariduse peaspetsialist Sten Svetljakov. Mitmed kaadrimuudatused Salme Kultuurikeskuses said teoks pärast Tallinna sisekontrolli kontrollaruande valmimist, mille kohaselt on keskuse juhtimises tuvastatud puudusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles