Uued bussid said inimestelt kriitikat ja pälvisid kiitust (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Atko Grupp nõukogu esimees Arvo Sarapuu pidas Viljandimaal teenust pakkuma hakkavate busside disaini eriti õnnestunuks.
Aktsiaseltsi Atko Grupp nõukogu esimees Arvo Sarapuu pidas Viljandimaal teenust pakkuma hakkavate busside disaini eriti õnnestunuks. Foto: Marko Saarm

«Juba on inimesed nii kurjad,» ütles esimese tagasiside saanud Viljandimaa ühistranspordikeskuse juhataja Kaupo Kase eile hommikul, kui oli alustanud Vabaduse platsil uute Atko Grupi busside tutvustamist. Need hakkavad kogu maakonnas ringi vurama 1. juulist.

Esimesed uudistajad olid pahandanud, et bussi sabasse viiva trepi astmed on liiga kõrged. Seda, et eestlastele on kombeks igas uues asjas esimese hooga vigu otsima hakata, võis näha ka tutvustuspäeva jätkudes. Üks linnaliinibussis istet võtnud pensioniealine naine leidis, et istmed on liiga kitsad, eriti juhul, kui kõrvale tuleb mõni tüsedam sõitja.

Leidus ka neid, kes kohe positiivse juurde asusid. Marge Otsak oli kohale tulnud koos poeg Martin Nageliga, kes on eluaeg ratastooli abil ringi liikunud. Bussijuht kasutas külgkallutust ja sättis paika kaldtee, nii et Nagel sai ratastooliga ise bussi peale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles