Vilen Künnapu esitleb neljapäeval uut loomingut

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik ja architect Vilen Künnapu oma ateljees Viimsis.
Kunstnik ja architect Vilen Künnapu oma ateljees Viimsis. Foto: Meelis Tammemägi

Neljapäeval, 21. juunil kell 18 esitleb Vilen Künnapu Viru Keskuses oma uut loomingut – esitlemisele tulevad kollaažid, joonistused ja värskeimad maalid.

Millenniumi alguses Künnapu enda loodud Viru Keskuse hoonesse sööstab koloriitse noolena sisse uus looming. Nii nagu akvarell valgub laiali paberil, lisades värvi ning täiustades joonistust, valgub ka keskusesse laiali Künnapu vastne looming, mis ei lõhusta vana, vaid lisab sellele uue ja värske dimensiooni. Kirkavärvilistel lõuenditel ja kollaažidel rulluvad lahti ajatud maailmad, tänapäevased mandalamustrid, mille keskmeks on loov energeetika. Kõik muu tiirleb orbiidil nagu planeedid ümber päikese. Teadmised, anne ja ruum on olulised, kuid nad ei saa eksisteerida ilma puhta loomise soovita, soovita muuta midagi paremaks ning jagada teistega oma imelist ilma läbi kunstniku silmade.

Vilen Künnapu. Tere tulemast Lemuuriasse. 2018. Akrüül.
Vilen Künnapu. Tere tulemast Lemuuriasse. 2018. Akrüül. Foto: Repro

Näituse avab performance'ga Steve Vanoni Californiast, keda saadab PCV 16. Näitus jääb avatuks kuni 20. juulini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles