Miljarditehas sai tagasilöögi (1)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Est-For Investi juhatuse liige Margus Kohava
Est-For Investi juhatuse liige Margus Kohava Foto: Sille Annuk

Eile keskpäeval teatas peaminister Jüri Ratas Stenbocki majja kogunenud ajakirjanikele, et paari kuu jooksul saab lõpu tselluloositehase eriplaneering, mida tema enda juhitav valitsus 2017. aasta mais alustas.

Peaminister Jüri Ratas teatas eile keskpäeval Stenbocki majas alanud valitsuse pressikonverentsil, et kabinetiistungil otsustati alustada puidurafineerimistehase eriplaneeringu lõpetamisega. Valitsusjuht selgitusel on peamine asjaolu, miks eriplaneeringuga edasi minna ei saa, kõigi olulisemate sihtrühmade, kohalike kogukondade ja kohalike omavalitsuste täielik vastasseis, mida ilmestavad ka mitmed kohtuvaidlused.

Est-For Investi juhatuse liikme Margus Kohava sõnul loob valitsuse eriplaneeringu lõpetamise otsus arendaja jaoks uue olukorra. «Võtame valitsuse otsuse teadmiseks. Ettevõtmise algatanud investorid kogunevad juuli esimesel nädalal,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles