ERRi telemaja katus sadas tormiga läbi (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uputus Uue Maailma asumis.
Uputus Uue Maailma asumis. Foto: PM lugeja

Eile hilisõhtune paduvihm kahjustas ka ERRi Gonsiori tänaval asuva vana telemaja stuudioid, režiitehnikat ja ruume, kuna vihmasaju tagajärjel kogunes vesi katusele ja hakkas seejärel lagedest läbi tulema.

Eesti Televisiooni töötajad tegid öösel tööd, et kaitsta laest tilkuva vee eest võimalikult palju tehnikat ja ruume, kirjutas ERR.

Kahjustada sai ka näiteks «Terevisiooni» stuudio režiipult, mistõttu läks reedene saade eetrisse ERRi teise maja režiipulti kasutades.

ETV+ kanali tehnikale tekkinud kahju võib esialgsetel andmetel olla kõige suurem. Millised stuudiod ja mis ulatuses täpsemalt kahju said, on selgitamisel.

Rahvusringhäälingu turundusspetsialist Tiina Leedu ütles Postimehele, et vihma tekitatud kahjude ulatus selgub esmaspäevaks.

«Rahvusringhäälingu tööd uputus kuidagi ei häiri, kuna kahjustada saanud tehnika saab vajadusel asendada,» ütles ta.

Kahjustada saanud «Terevisiooni» režiipuldi parandamise või asendamisega ei ole kiiret, kuna täna hommikul läks eetrisse selle hooaja viimane saade.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles