Raplamaal paadiga jõele läinud Artur jõudis kenasti koju (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Artur
Kadunud Artur Foto: PPA

Eile Rapla vallas Vigala jõele kummipaadiga sõitma läinud 37-aastane Artur on kenasti koju jõudnud ning temaga on kõik korras. 

Eile hilisõhtul sai häirekeskus teate, et Rapla vallas Loe küla kandis läks kaduma 37-aastane Artur, kes läks Vigala jõele kummipaadiga sõitma. Täna öösel otsisid politseinikud ja päästjad meest kopteri ja paadiga, jõeäärsetel aladel ATV ja maasturiga.

Kella 3 ajal öösel leidsid päästjad jõelt ankrus paadi, meest selle läheduses polnud. Võimalik, et leiti mehe jalajäljed, mis suundusid metsa Kabala suunas.

Politseinikud jätkasid täna mehe otsinguid. 

«Meil on hea meel, et see juhtum lahenes hästi. Kodust pikaks ajaks ära minnes tasub aga alati võtta endaga kaasa laetud mobiiltelefon. Ning kui on kahtlus, et lähedased võivad teie pika eemaloleku pärast muretsema hakata, tuleb leida võimalus endast teada anda. Siis ei pea ka kümned inimesed asjatult otsinguid läbi viima,» rääkis Rapla politseijaoskonna välijuht Anti Šapkin.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles