Rotid pistsid nahka indialaste pangaautomaadi sisu (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangaautomaat pärast rottide hävitustööd.
Pangaautomaat pärast rottide hävitustööd. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Kirde-Indias Assamis oli politsei sunnitud tunnistama, et pangaautomaati pääsenud rotid on sõna otseses mõttes hävitanud rohkem kui miljon ruupiat (10 000 eurot).

Pangatöötajad said neljajalgsetele röövlitele jälile pärast seda, kui kohalik rahvas hakkas kaebama, et sularahaautomaat ei anna enam raha välja.

«Pangatöötajad tulid möödunud nädalal masinat kontrollima ning leidsid selle avamise järel seest surnud roti ja ribadeks näritud rahatähed,» kirjeldas Tinkusia politseiülem Mugdhajyoti Dev Mahanta.

«Me kontrollisime ja sellel juhtumil ei ole mingit muud kuritegelikku või vandenõulist külge,» lisas politsei esindaja. «Paistab, et rotid sisenesid masinasse läbi kaablite jaoks mõeldud väikese augu.»

Kohaliku meedia teatel said rotid hakkama hinnanguliselt 1,2 miljoni ruupia (12 000 euro) väärtuses raha hävitamisega. Nende roaks langesid 500- ja 2000-ruupialised rahatähed.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles