Valge Maja kõneisik visati restoranist välja (26)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge Maja kõneisik Sarah Huckabee Sanders.
Valge Maja kõneisik Sarah Huckabee Sanders. Foto: PAPPIS JEAN PIERRE POLARIS/SIPA/SCANPIX

Valge Maja kõneisik Sarah Huckabee Sanders visati välja ühest Virginias asuvast restoranist, sest ta töötab president Donald Trumpi heaks.

«Eile õhtul teatas Virginias Lexingtonis asuva Red Heni omanik, et ma pean lahkuma, sest töötan presidendi heaks ja ma lahkusin viisakalt,» kirjutas Sanders Twitteris.

«Tema käitumine ütleb palju rohkem tema kui minu kohta,» lisas Sanders. «Ma püüan alati kohelda hästi ka neid inimesi, kellega ma olen eriarvamusel ja kavatsen seda jätkata.»

Toidukoha omanik Stephanie Wilkinson kommenteeris, et restoranil on teatud standardid aususe, kaastunde ja koostöö osas ning Sanders saadeti välja töötajate palvel.

Teisipäeval saatis Washingtonis asuv mehhiko restoran vilekooriga välja sisejulgeolekuministri Kirstjen Nielseni, kes on üks Donald Trumpi range migratsioonipoliitika peamisi kaitsjaid.

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles