VIDEO: tippmodell Alexandra Elizabeth Ljadov avaldas provokatiivse räpiloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippmodell Alexandra Elizabeth Ljadov
Tippmodell Alexandra Elizabeth Ljadov Foto: Eero Vabamägi

Tippmodell Alexandra Elizabeth Ljadov on üks neid, keda välismaailm tunneb märksa paremini kui eesti rahvas. New Yorgis resideeruv kaunitar avaldas Pride'i kuu (Pride Month) raames provokatiivse räpiloo. 

Modellina leiba teeniv Alexandra on näidanud end juba ka originaalse videokunstnikuna ja teinud koostööd enamiku moemaailma loovgeeniustega. «Modellina annan ma edasi kellegi teise lugusid ja ideid, videotes aga saan jutustada enda omi,» sõnas tippmodell intervjuus Arteriga. Loe rohkem SIIT!

«Muidugi on see võimalik, aga see oleks ülihull töö. Videosse saab rohkem ehedust sisse panna, see on suurem väljakutse ja annab palju rohkem edasi. Tunnen praegu, et saan kõik oma ideesähvatused tõlkida visuaalseks kunstiks – see on minu eneseväljenduse kanal,» rääkis ta toona Arterile antud intervjuus.

Vaata ka Alexandra avaldatud räpivideot, mille režissöörid on Alexandra Elizabeth ja Luke Wright, produtsendid on Xenia Alexandra ja Samuel Limata ning videos astuvad üles modellid: Torraine Futurum, Julia Banas, Diana Ladonna, Abby Hendershot, Gia Garison, Son, Jovel Ramos, Travis Bass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles