Naudid päikest ja suve? Siis armastad kindlasti ka külma suppi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Farmi Piimatööstus AS

Külmsupid on juba aastaid kuulunud usina perenaise suvemenüüsse ja pakkunud paljudele värskendavat vaheldust. Kuid nüüd on külmsupi tegemine veelgi lihtsam, kuna võid otse poeriiulilt haarata valmis keefiri külmsupi punapeedi- ja hapukurgitükkidega.

Kuigi me oleme magusa jogurtiga maast-madalast harjunud, ei pea ju piimatoode olema magus. Soolased lisandid aitavad vältida vedelikukadu ja annavad energiat. Kurnavalt kuumal suvepäeval on see just see, mida vaja!

Uus Farmi keefiri külmsupp lahendab toidumure ka siis, kui lähed sõpradega piknikule või väljasõidule. Väiksem 750-grammine pakend mahub alati kotti ning sellest saab hea kerge eine kaks-kolm sööjat.  

Pole juhus, et Farmi lõi uue keefiri külmsupi retsepti hapukurgi ja punapeedi ümber. On need ju eestlaste ammused lemmikud, mis mängivad olulist rolli väga paljudes toitudes.

Uue külmsupi maitse on külluslik ja kenasti tasakaalus. Peaosaliste kõrval esinevad maitsvates pisirollides murulauk, till, kuivatatud küüslauk ja isegi porgandimahl ning veiniäädikas. Parasjagu temperamenti lisab juurde roheline pipar.

Kuigi otsest vajadust selleks ei ole, võib igüks külmsuppi oma maitse järgi tummisemaks, lihasemaks või värvikamaks muuta. Kõige lihtsam – puistad enne lauale tõstmist taldrikusse lusikatäie maitserohelist, ja kogu toit oleks nagu enda tehtud!

Parimaks lisandiks Farmi keefiri külmsupile on muidugi rukkileivast tehtud võileivad. Kui käepärast röster, siis tasub leivad eelnevalt tuliseks teha. Serveerides keefiri külmsuppi koos soojade võileibadega, peletad kindlasti ka kõige suurema suveväsimuse ja paned igaühel maitsemeeled elama. 

Ja viimane nipp – kui sa tõesti rohelist Farmi keefiri külmsuppi poest ei leia, siis võta julgelt mustas pakendis keefir punapeedi- ja hapukurgitükkidega. Avastad sealt sama hea toote, mis lihtsalt esitleb end noorematele tarbijatele veidi lihtsama ja kaasaegsema nimega.

Uue Farmi punapeedi ja hapukurgitükkidega keefiri külmsupi kohta saad lähemalt uurida siit!

Copy
Tagasi üles