Näitleja Andrus Vaarik liitus erakonnaga (45)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Vaarik.
Andrus Vaarik. Foto: Ants Liigus

Armastatud näitleja ja populaarse telesaate «Su nägu kõlab tuttavalt» kohtunikuna tuntud Andrus Vaarik teatas täna TV3 otse-eetris oma liitumisest Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

«Minu jaoks on sotside tõekspidamised – vabadus, hoolivus, haritus – lahutamatuks osaks inimeseks olemisest. Samas näen kasvava murega, et aina enam tõstavad pead jõud, mis apelleerivad inimeselooma kõige madalamatele instinktidele. See pole enam naljakas, vastupidi, see kohutab,» rääkis Vaarik. 

«Võõraviha ja hirmutamine Eestit edasi vii, selle asemel vajavad inimesed nõu ja selgitusi. Ma usun, et suudan sotsiaaldemokraate selles selgitustöös aidata.» 

Vaarik on andnud ka põhimõttelise nõusoleku kandideerida kevadistel Riigikogu valimistel. «Ega ma esimese hooga kujuta end tegevpoliitikuna küll ette, sest mulle mu tänased tegemised väga meeldivad. Aga ma olen valmis igati kaasa aitama, et Eestit juhiksid targad ja südamlikud inimesed,» lisas ta. 

Kommentaarid (45)
Copy
Tagasi üles