Kontorirottide jooks toob kaasa liikluspiirangud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontorirottide jooks eelmisel suvel.
Kontorirottide jooks eelmisel suvel. Foto: Peeter Langovits

Mupo teatel on täna toimuva kontorirottide jooksu ajal alates kella 14.30 Tallinna vanalinnas liiklemine piiratud. Autodele suletakse Harju tänav, Müürivahe tänav Harju ja Suur-Karja vahelisel lõigul ning Vana-Posti tänav.

Kontorirottide jooks algab Raekoja platsilt suunaga Viru tänavale, edasi kulgevad jooksjad mööda Sauna tänavat Väike-Karja ja Suur-Karja ristmikule, sealt edasi üle Sõpruse kino esise platsi Vabaduse väljakule ning sealt mööda Harju tänavat tagasi Raekoja platsile, kus asub jooksu finiš. Jooks toimub kella 15 – 17.

Mupo palub kõigil liiklejatel jälgida liiklusreguleerijate märguandeid.

Kontorirottide jooks tähendab seda, et hulk rõõmsameelseid kontoritööga seotud inimesi läbib vigurrada Tallinna vanalinnas ning naudib meeleolukat lavaprogrammi ja head muusikat, mida pakub Ska Faktor.

Kontorirottide jooks ehk Rat Race on New Yorgist alguse saanud kontoriinimeste meelelahutuslik võidujooks, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes mapp ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Eestis korraldatakse populaarset meelelahutuslikku heategevusüritust Rat Race 2002. aastast Tallinna vanalinna päevade ühe avalöögina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles