Pealinna liikluskaos saab juulis hoogu juurde (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd Viimsis
Teetööd Viimsis Foto: Viimsi vallavalitsus

Ehkki käimasolevad teetööd tekitavad Tallinnas juba suuri liiklusummikuid, lisandub lähiajal veel mitu tänavat, kus liiklus saab olema tugevasti häiritud.

Pühapäeval, 1 juulil alustatakse ehitustöödega Gonsiori ning Pronksi tänava ristmikul, mille käigus muudetakse rekonstrueeritava piirkonna liikluskorraldust. Ristmikul planeeritud tööd peaksid kestma kuni 2. september 2018.

2. juulil alustatakse Anni tänava Varraku tänava ja Vilisuu tänava vahelise lõigu taastusremonttöödega. Tööde tähtaeg on 8. oktoober 2018.

Tallinna transpordiamet teatab, et juulis remonditakse Smuuli viadukti. Smuuli teel (Suur-Sõjamäe tn ja Peterburi tee vahemikus asuval viaduktil) on ajavahemikul 9.-18. juuli 2018 suletud üks teepool. Liiklust reguleeritakse päeval reguleerijatega ja õhtul ning öösel fooridega.

Juulikuu teisel nädalal alustatakse Tammsaare tee – Tondi tn – Rahumäe tee ristmiku laiendamise töödega. Ehitustööde ajal piiratakse ristmiku läbivate sõiduradade arvu. Ehitustööd on planeeritud lõpetada augustikuu lõpuks.

25. juunil alustati Järveotsa tee Paldiski mnt ja Akadeemia tee vahelise lõigu taastusremondiga. Remonditav teelõik suletakse tavaliiklusele. Ümbersõiduks palutakse kasutada Õismäe teed. Läbipääs tagatakse kohalikele elanikele, päästeametile ja ühistranspordile. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on august 2018. Liiklejatel palutakse järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

25. juunil alustati Tammsaare tee 143 piirkonnas asuvate teede taastusremonttöödega ja sellega seoses suletakse Tammsaare tee 143 maja ümbruse teed tavaliiklusele. Ligipääs tagatakse kohalikele inimestele. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on juuli 2018.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles