Andrei Korobeinik: Seadusandluse omapära Pärnu linnas

Andrei Korobeinik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu võimuliit tahab alandada toimetulekutoetuse saamise piirmäära. Näiteks Tõstamaa puhul 350 eurolt 140 euroni.
Pärnu linnavolikogu võimuliit tahab alandada toimetulekutoetuse saamise piirmäära. Näiteks Tõstamaa puhul 350 eurolt 140 euroni. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu liige Andrei Korobeinik (Reformierakond) kritiseerib võimuliidu kavatsust alandada toimetulekutoetuse piirmäära ja halvendada elanikkonna olukorda.

Pärnu volikogu juuni­istungi päevakorda pidi jõudma sotsiaaltoetuste korra muutmine. Eelmisel volikogu istungil läbis eelnõu esimese lugemise, olenemata opositsiooni saadiku vastuhäältest. Viimase volikogu päevakorda see punkt siiski ei jõudnud, kuna sotsiaalkomisjon ei suutnud kvoorumi puudumise tõttu eelnõud lõpuni menetleda, aga järgmine kord jõuab see tõenäoliselt volikogu saali.

Kõnealune eelnõu on paljuski tehniline. See ühtlustab eri sotsiaaltoetuste määrad uues suuremas omavalitsuses – eri toetusi on 16, nende maksmise reeglid ja määrad ei ole Paikusel, Audrus, Tõstamaal ja Pärnus ühesugused. Küll on selles tekstis paar põhimõttelist muudatust, mis tekitasid elava arutelu Paikuse, Audru ja Tõstamaa osavallakogudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles