Räppar Azealia Banks kogub raha, et Russell Crowe kohtusse kaevata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Rich Fury / AP/Scanpix

USA räppar Azealia Banks kogub ühisrahastusplatvormi GoFundMe kampaaniaga raha, et Austraalia päritolu Hollywoodi staar Russell Crowe kohtusse kaevata.

27-aastase Banksi sõnul on tal vaja umbes 100 000 dollarit, mille abil ta Crowe’i vastu kohtusse läheb, kuna see mees ahistas teda, võttes ta oma karukallistusse nii, et tal hingamine seiskus, sülitas tema peale ja sõimas teda neegriks, teatab news.com.au.

Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Chris Pizzello / AP/Scanpix

Räppari sõnul leidis see juhtum aset 2016. aasta oktoobris Los Angelese ühes hotellis toimunud peol.

Banksil on GoFundMe abil seni olemas 1893 dollarit.

«Russell Crowe sülitas minu peale 2016. aastal aset leidnud peol, kuid ta eitab seda. Seal juhtunu on mu lavakarjäärile halba valgust heitnud, kuid mind ka psühholoogiliselt kahjustanud,» teatas räppar.

Russell Crowe
Russell Crowe Foto: NIVIERE/VILLARD/SIPA / NIVIERE/VILLARD/SIPA/Scanpix

Banks loodab saada kohtu kaudu Crowe’ilt kahjutasu, mille ta tahab annetada ookeanite puhastamisega tegelevatele heategevusorganisatsioonidele.

«Kui ma Crowe’i seljatan, siis ootab mind arvatavalt suur rahaline tasu. Minu juhtumis on olemas lisaks mehepoolsele ahistamisele ka rassiline aspekt. Tumedanahalisi naisi ahistatakse samamoodi nagu heledanahalisi ning meie, tumedanahalised naised peame enda eest seisma,» lausus ameeriklanna.

Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Rich Fury / AP/Scanpix

New York Posti teatel tegi räppar Azealia Banks 2016. aasta oktoobris politseile avalduse, et näitleja Russell Crow ahistas ja solvas teda.

Los Angelese maakonnakohus otsustas, et 54-aastasele Crowe’ile ei esitata süüdistust, sest tegelikult hoidis ta oma tegevusega ära sündmuste eskaleerumise.

Russell Crowe
Russell Crowe Foto: Marco Provvisionato / IPA / PA Images/Scanpix

Kohtu andmetel käitus räppar peol hullunult ja te teda maha rahustada, haaras Crowe ta kaenlasse. Mis puudutab sülitamisse, siis Oscari võitjast staar tahtis räpparit sellega ehmatada, et ta vägivallatsemise lõpetaks.

Peol olnud kinnitasid, et Banki käitumine oli ebatavaline ning lõpuks ta ründas verbaalselt Crowe’i ja näitleja sõpru, nimetades neid «igavateks valgeteks meesteks».

Azealia Banks
Azealia Banks Foto: ANDREW COWIE / AFP/Scanpix

Üks kohal olnud naistest asus Crowe’i kaitsma kui räppar ähvardas meest katkise klaasiga rünnata.

«Kuidas oleks, kui ma katkise klaasiga seda meest ründaksin, teda kõrri pussitaksin, siis voolaks verd nagu mõnes Quentin Tarantino filmis,» lausus Banks.

Räppar oligi haaramas klaasi, kuid siis võttis Crowe ta karukallistusse ja viis ta peoruumist välja. Crowe andis naise üle hotelli turvateenistusele, kes laulja minema viisid.

Politsei teatel kinnitas enamik kohal olnuid, et räppar käitus agressiivselt, ähvardades Crowe’i rünnata ja Crowe lahendas olukorra.

Russell Crowe
Russell Crowe Foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA / Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles