Ajalehetoimetuses tulistanud mehe eest oli politseid hoiatatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA ajalehetoimetuses aset leidnud tulistamises süüdistatav Jarrod Ramos.
USA ajalehetoimetuses aset leidnud tulistamises süüdistatav Jarrod Ramos. Foto: Handout / Reuters / Scanpix

Eile Marylandi osariigis aset leidnud tulistamises süüdistatava Jarrod Warren Ramose eest oli politseid hoiatatud.

Ajaleht, mille toimetuses eile tulistamine aset leidis, avaldas 2011. aastal loo sellest, kuidas Jarrod Warren Ramos oma kunagist klassiõde ahistas.

Ahistamise ohver oli väidetavalt politseid hoiatanud, et Ramose näol on tegemist riigi järgmise massitulistajaga, vahendab Daily Mail.

Ramos alustas klassiõega suhtlemist Facebookis, aga sõbralikust vestlusest arenes välja ahistamiskampaania, mille raames nimetas Ramos naist vulgaarsete nimedega ja käskis tal end ära tappa. 

Naine vahetas töö- ja elukohta, sest kartis, et Ramos võib ta elu ohtu seada. 

Ajaleht Capital Gazette avaldas ahistamisloo oma veergudel, mis Ramost pahandas. Ta kaebas kohtusse ajalehe, uudistereporteri, teda ahistamises süüdistava naise, aga kaotas. Mees ei suutnud tõestada, et ajalehes avaldatud uudis ei vastanud tõele. 

Ramos väljendas oma pahameelt ajalehe suhtes mitme aasta vältel. Ta postitas sotsiaalmeedias ähvardusi nii ajalehele kui selle töötajatele.

USAs Marylandi osariigis Annapolise linnas asuvas ajalehe Capital Gazette'i toimetuses toimus eile tulistamine, milles hukkus viis inimest ning vähemalt kolm inimest sai viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles