USAs kavandatakse protestimarsse Trumpi immigratsioonipoliitika vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklased USA suursaatkonna ees Suurbritannias Londonis Donald Trumpi immigratsioonipoliitika vastu meelt avaldamas.
Ameeriklased USA suursaatkonna ees Suurbritannias Londonis Donald Trumpi immigratsioonipoliitika vastu meelt avaldamas. Foto: Jemma Crew / PA Wire/PA Images/Scanpix

Erineva ilmavaatega ameeriklased, kellele teeb muret sisserändajate laste lahutamine vanematest USA-Mehhiko piiril, kavandavad sadu protestimarsse president Donald Trumpi immigratsioonipoliitika vastu.

Marsse on kavas üle 600 ja loosungi «Pered kuuluvad kokku» all tuleb rahvas tänavatele nii immigrandisõbralikes linnades Los Angeleses ja New Yorgis kui konservatiivses Appalachias ja Wyomingis.

Meeleavaldajate hulgas on nii kogenud Trumpi-vastaseid demonstrante kui uustulnukaid, seal hulgas vanemaid, keda ka võõraste laste saatus ükskõikseks ei jäta.

Ameeriklased USA suursaatkonna ees Suurbritannias Londonis Donald Trumpi immigratsioonipoliitika vastu meelt avaldamas.
Ameeriklased USA suursaatkonna ees Suurbritannias Londonis Donald Trumpi immigratsioonipoliitika vastu meelt avaldamas. Foto: Jemma Crew / PA Wire/PA Images

Näiteks on Portlandis marsi korraldanud kodused väikeste laste emad.

«Ma ei ole radikaal ja ma ei ole aktivist,» ütles üks protestiaktsiooni korraldaja ja lisas, et olukord on lihtsalt läinud nii kaugele, et tuleb tänavale tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles