Prokuratuur taotleb Taavi Sõnajala vahistamist (13)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine Tallinna kesklinnas
Tulistamine Tallinna kesklinnas Foto: Eero Vabamägi

Prokuratuur taotleb eile hommikul Tallinnas Pärnu maanteel asuva baari Café VS juures tänaval teist meest tulistanud 34-aastase Taavi Sõnajala vahistamist. 

26-aastane mees sai sai tabamuse käsivarde ning ta toimetati haiglasse. Kannatanu vigastused ei olnud tõsised ning praeguseks ajaks on kannatanu haiglast koju saanud. Samuti on ta andnud politseile sündmuse kohta omad ütlused. Üle on kuulatud ka sündmust pealt näinud tunnistajad.

Seoses sellega alustas prokuratuur kriminaalmenetlust karistusseadustiku §263 lg 1 p 1 ja 2 alusel ehk avaliku korra raske rikkumine, kui see on toime pandud vägivallaga või relva või relvana kasutatava muu eseme ähvardades.

«Tulirelva väljavõtmine tänaval, samuti valimatult inimeste relvaga sihtimine ja tulistamine on juba iseenesest niivõrd hukkamõistetav tegevus, et väärib kiiret sekkumist,»  selgitas Põhja ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Natalja Lebed.

Täpsemad sündmuse asjaolud selgitab kriminaalmenetlus. Kriminaalmenetlust viib läbi Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskond ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles