Jalgrattaga ümber maailma rändavalt eestlaselt varastati telk ja ainus sõiduvahend (4)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on Risto Kambodžas koos nüüd varastatud jalgrattaga
Fotol on Risto Kambodžas koos nüüd varastatud jalgrattaga Foto: Risto Prii

Risto Prii on jalgrattaga ümbermaailmareisil juba seitsmendat kuud, kuid nüüd varastati eestlaselt õnnetul kombel Kanadas Winnipegi linnas tema ainus sõiduvahend.

Risto selgitas Postimehele, et tema ratas varastati ära garaažist. «Varastati ära minu ratas, millel oli telk peal ja selle inimese ratas kelle juures ma olen.»

Kuigi Kambodžast ostetud jalgratas oli tema sõnul olnud suhteliselt odav, oli see siiski tema ainus sõiduvahend, mis elas temaga koos üle nii mõnedki õnnetused ning kaitses Ristot paar korda ka ründavate koerte eest.

«Rattaga sain sõidetud 15 179 kilomeetrit, paar päeva tagasi sai just 15 000 täis. Ega enne vist liikuda ei saa, kui uue ratta saan,» on maailmarändur nördinud.

Risto sõnul peetakse Winnipegi linna üheks kõige kuritegevuse rohkemaks paigaks Kanadas. «Jah, minu puhul leidis see vähemalt kinnitust,» lisas ta. 

Kui kellelgi tekkis soov Ristole uue ratta ja telgi ostul abikäsi ulatada, saab annetusi teha Risto Prii pangakontole EE152200001105967733.

Risto teekond kaardil: 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles