Kärt Anveltist saab «Radari» uus peatoimetaja (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2 (Ilmar Saabas, Ekspress Meedia)

Pikaaegsest Eesti Päevalehe ajakirjanikust Kärt Anveltist saab Kanal 2 uudistemagasini «Radar» uus peatoimetaja. 

«Ma kiidan Marii Karelli tehtud töö eest väga. Ta on professionaal, kellelt on palju õppida,» kiitis Anvelt saate senist peatoimetajat. 

Anvelti sõnul on jätkab tema kõrval saate senine meeskond. «Kindlasti ei jää lahkunud inimeste ametikohad täitmata, aga kuna ma ei ole veel tööd uues kohas alustanud, on sellest kõigest veel vara rääkida,» ütles Anvelt. 

«Sellest, kas ja mis «Radaris» muutub, on vara rääkida. Enne tuleb otsad kokku sõlmida minu praeguses töökohas Eesti Päevalehes,» lisas ta. 

«Mul on Kärdi tuleku üle väga hea meel, sest «Radar» saab endale juhi, kes on väga kõva ajakirjanik, kellel on metsik allikatering ja kes ka tunneb teletööd. Juba koos Kärdiga jätkame veel Radari meeskonna lõplikku kokku panemist,» ütles Eesti Meedia uuriva ajakirjanduse juht Holger Roonemaa.

Roonemaa märkis, et lisaks kõigele on Kärt väga hea inimene ning meeskonnahing. 

Anvelt on saanud kahel korral Eesti uuriva ajakirjanduse auhinna Bonnieri preemia: 1998. aastal kahtlastest neerusiirdamistest Tallinna keskhaiglas ja 2014. aastal Eesti Päevalehes ilmunud lugude eest, mis rääkisid dopinguarst Vitali Bernatskist.

10. detsembril 2010 kuulutati ta Euroopa aasta vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse vastu võitlemise ajakirjanduskonkursi võitjaks.

Ta on abielus Eesti poliitiku Andres Anveltiga.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles