Hispaania koondislane kaaslase penaltieksimusest: ma ju ütlesin, et ta eksib!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koke pärast luhtunud penaltisooritust
Koke pärast luhtunud penaltisooritust Foto: Cal Sport Media / Cal Sport Media/Sipa USA

Kaamerate eest ei jää midagi varjatuks. Nõnda väidab Hispaania telekanal Cuatro, et Hispaania jalgpallikoondise ründaja Diego Costa hoiatas peatreener Fernando Hierrot, et otsustaval hetkel teeb Koke penaltiseerias eksimuse.

MMi kaheksandikfinaali normaal-ja lisaaeg Hispaania ja Venemaa vahel on lõppenud seisul 1:1 ning ees ootab penaltiseeria. Peatreener Hierro arutab koondislastega, kes võiks penalteid lööma asuda. Nimekiri tuleb järgmine: Andres Iniesta, Gerard Pique, Koke, Sergio Ramos ja Iago Aspas. Koke nimetamise peale on aga telepildist näha, kuidas 80. minutil pingile võetud Costa reageerib ja küsib: «On temaga kõik korras?»

Seejärel laskuvad vestlusesse Hierro ja Ramos, kes küsib Kokelt endalt: «Kas sa tahad penaltit lööma minna?» Koke ei kõhkle, vastates jaatavalt suisa kaks korda. 

Paraku nii ei juhtunud, sest Koke lõi penalti otse Venemaa väravavahi Igor Akinfejevi jalge ette. Cuatro salvestisest on näha, kuidas Costa seepeale Hierro poole pöördub ning kahjurõõmsalt ütleb: «Ma ju ütlesin sulle.»

Igor Akinfejev tõrjub Koke penalti
Igor Akinfejev tõrjub Koke penalti Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Koke penalti sai hävitava hinnangu ka endiselt Hispaania koondislaselt Cesc Fabregaselt. «See oli üks hullemaid lööke, mida ma näinud olen!» sõnas ta BBC-le.

Oma arvamuse ütles kogu mängu kohta välja ka Hispaania koondise väravavaht David de Gea. «Me oleme p***s, aga tõuseme üles ja ei anna kunagi alla!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles