Üllatused Wimbledonis jätkuvad: väljas nii Kvitova kui Šarapova

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: Michel Euler / AP

Eile alanud Wimbledoni turniir on pakkunud nii mõnegi üllatuse juba esimeses ringis. Kui pühapäeval langes välja naiste maailma neljas reket Sloane Stephens, siis esmaspäeval pidid reketid pakkima nii Maria Šarapova (WTA 22.) kui Petra Kvitova (ATP 8.). Meestest on esimese üllatusena välja kukkunud Dominic Thiem (ATP 7.).

Kvitova jäi alla valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitšile (WTA 55.). Kvitova kaotas mängu 1:2 (4:6, 6:4, 0:6). Kui esimese seti kaotas ta napilt ning teise võitis, siis kolmandas setis lagunes tšehhitari mäng täielikult ning nii tuli vastu võtta kaotus juba esimeses ringis. 

Üle kolme aasta taas Wimbledonis mänginud Šarapova kaotas veidi üle kolme tunni kestnud matšis 7:6 (3), 6:7 (3), 4:6 kvalifikatsioonist alustanud Vitalija Djatšenkole (WTA 132.)

Meeste üksikmängu esimese üllatusena langes konkurentsist austerlane Dominic Thiem, kes andis loobumisvõidu kolmandas setis vigastuse tõttu. Thiem oli kaotanud kaks esimest setti 4:6, 5:7 ning kolmandas setis seisult 0:2 andis ta Marcos Baghdatisele (ATP 95.) loobumisvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles