Lähipäevil on tulemas nii vihma kui ka päikesepaistet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevil tuleb nii vihma kui päiksepaistet, mõnel pool võib seetõttu ehk näha vikerkaart.
Lähipäevil tuleb nii vihma kui päiksepaistet, mõnel pool võib seetõttu ehk näha vikerkaart. Foto: Christopher Boswell / PantherMedia / Christopher Boswell /Pantermedia

Lähipäevil on tulemas nii vihma kui ka päikesepaistet ning õhusooja maksimumid ulatuvad veidi üle 20 kraadi, prognoosib ilmateenistus.

Homseks nihkub madalrõhuala kese meile taas lähemale. Öösel sajab kohati, päeval laialdaselt hoovihma. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 14, päeval 17 kuni 20, sajupilvede all 14 kuni 15 kraadi. 

Reede öösel pilvisus tiheneb ja mitmel pool sajab vihma, võib olla äikest. Puhub lääne ja loodetuul 4 kuni 10, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Sooja on 10 kuni 14 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võimalik on äike. Puhub valdavalt loodetuul 3 kuni 9, põhjarannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Sooja on 15 kuni 20 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt loodetuul 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 10 kuni 15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning võimalik on äike. Puhub loodetuul 4 kuni 10, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Sooja on 17 kuni 22 kraadi.

Pühapäeva öösel vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 5 kuni 10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Sooja on 12 kuni 16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning võimalik äike. Puhub loodetuul 4 kuni 10, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Sooja on 17 kuni 22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles