Maraton toob uuendusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne veel, kui võistlejad järgmisel pühapäeval Rakke rattamaratoni stardist rajale tuiskavad, avaneb neil võimalus trassiga tutvuda avatud raja sõidul.
Enne veel, kui võistlejad järgmisel pühapäeval Rakke rattamaratoni stardist rajale tuiskavad, avaneb neil võimalus trassiga tutvuda avatud raja sõidul. Foto: Marianne Loorents

Alates eelolevast pühapäevast on rattasõpradel võimalik tutvuda tuleval nädalal peetava Škoda Laagri Rakke rattamaratoni 47- ja 19-kilomeetrise distantsiga. Avatud raja sõit on plaanitud 8. juuliks algusega kell 11 linnamäe staadionilt. Põhisündmuse päeval kerkib samasse võistluskeskus.

Bosch Eesti maastikurattasarja juht ning Rakke rattavõistluse peakorraldaja Enno Eilo sõnul on põhisõidu rada jagatud kolmeks tehnilisemaks osaks, mida ühendavad omavahel kergemad kruusateede lõigud, kus on hea nii-öelda hinge tõmmata.

“Üldises plaanis on trass mullusega sarnane, tõusumeetreid kokku umbes 700 ja Emumäe tippu tuleb vallutada kolmel korral. Uusi lõike tuleb, kuid need ei ole väga pikad. Kes soovib kergemat pingutust, on oodatud noorte- ja matkasõidule. Aeg ja kogemused on näidanud, et seal saavad väga edukalt hakkama ka 12-aastased,” rääkis Eilo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles