Nördinud lugeja: kuni Gonsiori tänavat remonditakse, laguneb kõrval asuv Kunderi tänav iga päevaga! (1)

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanipäev eelne rekordiline vihmasadu lükkas Gonsiori tänava esimese lõigu valmimise ligi kaks nädalat edasi.
Jaanipäev eelne rekordiline vihmasadu lükkas Gonsiori tänava esimese lõigu valmimise ligi kaks nädalat edasi. Foto: Liis Treimann

Tallinna tänavavõrgustiku ühe peamise tuiksoone, Gonsiori tänava remont ei anna lugejatele juba mitmendat kuud rahu. Kui alguses nurisesid kõik hiigelummikute ja remonditööde tähtaegade venimise pärast, siis nüüd valmistab sõidukijuhtidele enim muret naabertänavate seisukord.

«Gonsiori tänava remont on muidugi tore, kuid on kahtlus, et selle valmimise ajaks muutuvad kõlbmatuks naabertänavad. Viimasel ajal pean tihti sõitma mööda Kunderi tänavat, mille asfaltkate, nagu mulle tundub, laguneb kiiremini kui võimud jõuavad välja mõelda järjekordse põhjuse Gonsiori tänava käikulaskmise edasilükkamiseks. Arvan, et öövaikuses võib isegi kuulda, kuidas asfalt praguneb, aga killustikust ja liivast aluskiht voolab kanalisatsiooni!» teatas portaali Rus.Postimees nördinud lugeja.

Tema sõnul valmistavad peavalu ka kanalisatsioonikaevud, mille kaaned vajuvad iga päevaga üha madalamale. «Mõnikord jääb mulje, et sõidan mööda pesulauda, aga istumise all on auto asemel jalgratas,» märkis lugeja. Ühtlasi palus ta välja selgitada, millal ikkagi tehakse korda Kunderi tänava teekate.

Linna kommunaalametist teatati, et Gonsiori tänava rekonstrueerimise käigus on ette nähtud ka remonditööd Kunderi tänaval (Türnpu ja Pronksi vahelisel lõigul). «Kunderi tänaval tehakse ühe liiklusraja asemele jalgrattatee. Vajadusel uuendatakse ehitustööde käigus ka sõidutee asfaltkate,» vastati kommunaalametist.

Vastavalt kinnitatud tööde graafikule algavad Kunderi tänava ehitustööd hiljemalt 15. märtsil 2019 ning lõpevad hiljemalt sama aasta 15. juulil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles