Gross Rally Estoniast: ulme, mida rallikorraldajad on ära teinud

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross
Georg Gross Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

Uute WRC autode kõrval saab Rally Estonial stardis näha ka eelmise põlvkonna WRC autosid. Georg Gross-Raigo Mõlder (Ford Fiesta WRC) ja Valeri Gorban-Sergei Larens (Mini Cooper WRC) on pidanud kahel viimasel Eesti meistrivõistluste etapil häid lahinguid ja on põhjust uskuda, et see duell jätkub ka Rally Estonial.

«Lähen sellele võistlusele vastu väga hea tundega. Tegu on väga suure sündmusega ja kui ma ise ei sõidaks, siis oleks ma kindlasti raja ääres,» rääkis Gross.

«Meile on koju kätte toodud kolm WRC-sarja tipptiimi, see on ulme, mida rallikorraldajad on ära teinud. Kutsun kõiki kindlasti raja äärde seda vaatama. Võrreldes konkurentidega on meil kilomeetreid sel aastal vähem sõidetud aga teeme selleks ralliks korraliku ettevalmistuse ja anname hea lahingu.»

Rally Estonia toimub 13.-15. juulini Lõuna-Eestis. Stardis on kolm WRC-sarja tipptiimi, kui võistlema tulevad nii Ott Tänak (Toyota), Hayden Paddon (Hyundai) ja Craig Breen (Citroën). Võistluskatsete otsepilti näeb Postimehe ja Kanal 12 vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles