Tormis kannatada saanud kortermaja katus tõi 20 000-eurose kahju (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm. Foto on illustratiivne.
Torm. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Eestit jaanipäeva eel räsinud torm viis Tallinnas Mustamäel asuvalt kortermajalt 250 ruutmeetrit katust, tekitades enam kui 20 000-eurose kogukahju, teatas PZU kindlustus.

«Kahjuteade Ehitajate teel asuvalt korteriühistult laekus PZU kindlustusele pärast 19. juunil pealinna räsinud tormi, kus tuuleiilid ulatusid kohati kuni 24 meetrini sekundis,» ütles PZU varakakahjude grupi juht Marge Habakukk pressiteate vahendusel.

Tugeva tuule tõttu sai kahjustada 250 ruutmeetrit katust ning jätkuva vihmasaju tõttu oli tarvis organiseerida ka ajutine lahendus, et vihmavesi enam hoonesse ei tungiks. Kindlustusfirma organiseeris samal päeval hoonele ajutise kattelahenduse, mis maksis 2400 eurot, katuse taastamine aga läks maksma 18 431 eurot.

Järgnenud päevadel sademete tõttu majaelanikelt täiendavaid kaebusi ei laekunud, mistõttu võime oletada, et ajutine lahendus toimis,» lisas Habakukk.

PZU kindlustuse kõik 19. juuni tormikahjud ulatusid 60 000 euroni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles