Rolleriõnnetustes sai viga neli noort

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus liiklusseadus lubab liiklema vaid need rollerijuhid, kel sõiduk arvel, juhiluba taskus ja kiiver peas nii endal kui kaassõitjal. Praeguse seaduse järgi ei pea näiteks 16-aastasel rollerijuhil juhiluba olema.
Uus liiklusseadus lubab liiklema vaid need rollerijuhid, kel sõiduk arvel, juhiluba taskus ja kiiver peas nii endal kui kaassõitjal. Praeguse seaduse järgi ei pea näiteks 16-aastasel rollerijuhil juhiluba olema. Foto: Mihkel Maripuu

Eile toimus Eestis kaks õnnetust motorolleritega, milles said kannatada noored sõitjad.

Esimene neist juhtus kella 10.44 ajal Saare maakonnas Kaarma vallas Upa - Kuressaare kergliiklustee 1. kilomeetril, teatas siseministeerium. Motoroller Super Star, mida juhtis 18aastane Gerdi, kaotas juhitavuse ja paiskus külili.

Rolleri juht ja kaasreisijaks olnud 18aastane Eliis viidi Kuressaare haiglasse.

Teine avarii toimus kella 16.01 ajal Tartus Põhja pst 15a juures, kus roller Keeway, mida juhtis 17aastane neiu, sõitis vastu äärekivi ning kukkus.

Rollerijuht ning kaassõitja 18aastane Kristina said kehavigastusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles