Galerii: Jääaja keskuse sünnipäeval avas uksed Jääkaru kohvik

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogunes Äksi külla jääajakeskuse kuuendale sünnipäevale sadu inimesi. Peo alguses lookles keskuse väravas ligi paarikümne meetrine järjekord.

Rahval tasus oodata, sest jääajakeskuse pere kostitas külalisi uhke temaatilise tordiga.

Saadjärve sihtasutuse nõukogu liige Aivar Soop jagas sünnipäevapeol teadimisi jääajast ning lõikas lahti ja pakkus külalistele tükikesi pooleteise ruutmeetri suurusest tordist.

Sünnipäevapeol avas jääajakeskuses esimest korda uksed Jääkaru kohvik. Keskuse tegevjuht Toomas Klaarmann selgitas, et kohvik jääb avatuks aasta ringi samadel aegadel, mil on ka avatud jääajakeskus.

Selgi hooajal on saanud täiendust keskuse väljapanek. «Sel aastal on uuenenud virmaliste ja jäätuba,» lisas Klaarmann.

«Plaanis on veel uuendada liustike tuba ning laste sünnipäeva pidamise ruumi, kuid selleks on meil esmalt tarvis jaatavat vastust projekti rahastajatelt,» ütles Klaarmann. Jääajakeskuse väljapaneku uuendamiseks vajamineva raha saamise kohta tuleb vastus keskuse juhtkonnale veel sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles